zaterdag 23 november 2013

Vox Reaguurder: DEEL 1

Het POWNED-volk spreekt!


Het erudiete publiek van POWNED is natuurlijk een reflectie van de hoogwaardige journalistiek dat zij bedrijven. Dit laat zich duidelijk kenmerken aan de coherente en diepzinnige commentaar van de vele reaguurders. Zij beroepen zich - terwijl zij hun commentaar schrijven - veelal op wetenschappelijke bronnen en vormen op basis van deze bronnen een mening. Deze meningen stoten vaker dan niet op een interessant debat waar de maatschappij veel van kan leren. Als de hele samenleving zou bestaan uit deze 'reaguurders', dan zouden wij reeds in een utopie leven. Helaas zijn deze pareltjes een minderheid en dat is jammer.

Ik wil jullie een kijkje geven in de opinies van deze intellectuelen, hopende dat jullie er wat van leren.


Ook China haat Gordon

Na Amerika valt nu ook China over Gordons racistische opmerkingen over de zingende Xiao Wang uit Groningen in Holland's Got Talent 

Dit is wat de reaguurders er over te zeggen hebben:

Reaguurder #1 verkondigt zijn weloverwogen mening:

Mark Krachtwijk | 22-11-13 | 21:02
Gordon verpest weer heel wat handelsdelegaties, maar zelf denkt hij nog dat hij de lolligste man van Nederland is.


Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Inderdaad Mark Krachtwijk... De diplomatieke implicaties ziet Gordon duidelijk niet in. Hij denkt dat dit allemaal maar een spelletje om kijkcijfers is, maar het is meer dan dat. Dat hij daarenboven nog denkt dat hij de lolligste man van Nederland is, is nog een extra klap in het gezicht van Nederland.


Reaguurder #2 verkondigt zijn weloverwogen mening:

TheJesseJ | 22-11-13 | 21:04
al dat politiek correcte gehuil. Laten we daar eerst eens mee ophouden. Die gordon is een enorme luldebehanger die alle tokkies vermaakt met zn iq-loos gedrag. Dit betekent echter niet dat we ons moeten schamen voor een beetje pret - als iemand ons kaaskoppen noemt die al stoned tussen de windmolens en tulpen zitten te fietsen beginnen we ook niet met huilie huilie. Deze reactie zou ik geven aan de wereld; Fuck'em  


Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Ik ga ermee akkoord dat we eens moeten ophouden met dat 'politiek correct' zijn. Alle buitenlanders zijn dat ook niet, dus waarom zouden wij dat moeten zijn. Schaamte voor de pret dat wij hebben aan Gordon zijn IQ-loos (mooi woord trouwens) gedrag is maar 1 reactie waard: fuck em.


Reaguurder #3 verkondigt zijn weloverwogen mening:


Humpf | 22-11-13 | 21:20
Ik word een beetje heel er moe van dat racisme gelul, ik doe vrijwel elk wijf van elke afkomst mits ik de kans krijg en ze lief is ;) Maar de mannen mogen van mij loempia's blijven vouwen en katoen blijven plukken of wat dan ook... hmmm volgens mij ben ik selectief racistisch discriminerend ofzeau. 


Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Dit is een beetje zeer intelligente opmerking van de grote casanova Humpf. Hij bewijst ons dat hij geen homo is, gezien mannen voor hem niet belangrijk zijn. Belangrijke informatie, Humpf.


Reaguurder #4 verkondigt zijn weloverwogen mening:


Phoenix the II | 22-11-13 | 21:37
Hey Gordon, snel weer een nieuwe baan nodig? McDonald's heeft volgens mij hier nog iemand nodig.

Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Ik hoop dat Gordon dit leest, zodat hij jouw goede tip opvolgt. Zeer altruistisch dat je omziet naar de tewerkstelling van Gordon. Mensen zoals jou houden het land samen! Goedzo!




Vrouwen komen om, dader komt vrij

Sahand M., de man die in augustus met honderd kilometer per uur tegen een hoogspanningsmast in Rotterdam reed waarbij twee inzittenden van 21 en 33 om het leven kwamen, komt maandag vrij. Zo kan hij voorkomen dat zijn slijterij failliet gaat.




Reaguurder #1 verkondigt zijn weloverwogen mening:

Bert van Ernie | 22-11-13 | 22:33 
D66: Volledig terecht, het recht heeft gesproken.
PvdA: Deze man heeft hier niet om gevraagd, desalnietemin een fel foei!
PVV: Knettergek, uitzetten deze islamobilist.

Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Bert van Ernie levert politieke commentaar van het hoogste caliber. De rechtstaat zal in betere handen verkeren, mocht de partij voor de vrijheid - waar Bert aanhanger van is - het voor het zeggen hebben. Bovendien maakt Bert van Ernie een nooit eerder gehoorde mening mbt de Islam en autorijden. Bert voegt duidelijk wat toe aan de wetenschap door zijn heldere vergelijking. Bedankt voor je bijdrage Bert!

Reaguurder #2 verkondigt zijn weloverwogen mening:


Baby Rasta | 22-11-13 | 22:41
Waarom niet gewoon naam en rugnummer? Meneer heet Sahand M*** en heeft een slijterij op de Hoefkade. www.allebedrijvenin.nl...
badoo.com...
Goed, only in NL kan het zo zijn dat je 2 mensen kapot rijdt en na een paar maanden gewoon vrij op straat loopt. En hoezo poging doodslag? Is de poging mislukt dan?

Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Dit is waar het allemaal om gaat. Gezien ik zo een mietje ben, durf ik de volledige naam niet op mijn blog te zetten in tegenstelling tot POWNED. Een ware heldendaad van zowel POWNED, alsook Baby Rasta. Zou de wereld slechts uit deze soort internet-detectives bestaan, zou criminaliteit niet meer bestaan. Jullie geven hoop voor de toekomst. Elk helder denkend mens verkiest de publieke schandpaal boven de rechtstaat.


http://i205.photobucket.com/albums/bb193/Peromyscus/torchesandpitchforks.jpg Buitenlanders die overtredingen begaan pakken we voortaan zo aan. Veel effectiever!


http://www.pentaxforums.com/forums/attachments/pentax-k-5-forum/91356d1305343325-wow-guy-really-hates-k5-says-pentax-2-generations-behind-canikon-pitchforks-torches-mob.jpg Dat deden ze vroeger ook zo.

Reaguurder #3 verkondigt zijn weloverwogen mening:

wim7350 | 23-11-13 | 11:50
dit is gejank van iemand die niet de verantwoordelijkheid van zijn daad op zich wil nemen. Helaas voor hem, is hij WEL VERANTWOORDELIJK! Maar ja, in Nederland ben je als dader al snel zielig! Aahhhhh.


Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Inderdaad! Dergelijke opmerkingen is typisch voor mensen die te snel rijden en door een botsing 2 mensen op hun geweten hebben. Typisch.

Ik ken zoveel mensen die zich in dergelijke situaties zo gedragen. Eveneens een zeer treffende opmerking over Nederland en hoe wij omgaan met mensen die te snel rijden en door een botsing 2 mensen op hun geweten hebben. Typisch Nederland. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten