zaterdag 23 november 2013

Vox Reaguurder: DEEL 2

Het POWNED-volk spreekt! (deel 2)


Het erudiete publiek van POWNED is natuurlijk een reflectie van de hoogwaardige journalistiek dat zij bedrijven. Dit laat zich duidelijk kenmerken aan de coherente en diepzinnige commentaar van de vele reaguurders. Zij beroepen zich - terwijl zij hun commentaar schrijven - veelal op wetenschappelijke bronnen en vormen op basis daarvan een mening. Deze meningen stoten vaker dan niet op een interessant debat waar de maatschappij veel van kan leren. Als de hele samenleving zou bestaan uit deze 'reaguurders', dan zouden wij reeds leven in een utopie. Helaas zijn deze pareltjes een minderheid en dat is jammer.

Ik wil jullie nogmaals een kijkje geven in de opinies van deze intellectuelen, hopende dat jullie er wat van leren.

Gekleurde pieten in 020

Bij de intocht van Sinterklaas in het Amsterdamse stadsdeel IJburg wordt de goedheiligman vergezeld door gekleurde pieten.


WillemWordtWakker | 23-11-13 | 15:45
Schandalig, dat onze tradities worden verkwanseld door een klein groepje niksnutten en politici die bang zijn voor allochtonen of er zelf een zijn. Wat een kutland is dit geworden zeg.

Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Een duchtige kritiek van Willem jegens politici, allochtonen en mensen die bang zijn voor allochtonen. Zij zijn immers schuld aan het feit dat dit een kutland geworden is. Verder brengt Willem ons nog op de hoogte dat deze groepen mogelijk ook niksnutten zijn. Bedankt voor jou heldere kijk op de zaken.




klapmongeaul | 23-11-13 | 15:46
Straks ook geen varkens meer op de kinderboerderij? Geen knir,knar en knor meer in de Donald Duck? Geen verkoop meer van Sjors en Sjimmie? Dit land gaat kapot door de gelukszoekers. Financieel en traditioneel.
Spaarvarken Knorbert werd destijds ook al door Fortis weggedaan, omdat die smerige cultuurverrijkers er weer eens over vielen.

Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Wij zullen allemaal terugdenken aan Klapmongeaul zijn commentaar en ons realiseren dat hij haast profetische voorspellingen gedaan heeft. De Islamitische gedachtenpolitie zal de geschiedenis herschrijven en alle oude Donald Ducks veranderen, zodat knir, knar en knor er niet meer in te zien zijn. De voorbode is het Fortis incident. Klapmongeaul heeft angst voor onze cultuur, tradities en financien. Zijn argumentatie is in ieder geval overtuigend, coherent en zeer diepzinnig. Mij heeft hij helemaal overtuigd.




1nfidel | 23-11-13 | 16:01
Geen ruimte voor discriminatie, maar laat daar eens twee mannen of vrouwen hand in hand lopen, of een jood met een keppeltje op. Zeer selectieve verontwaardiging.


Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Inderdaad Infidel! ZIJ zijn de discriminerenden. Ze discrimineren allemaal. Stuk voor stuk. Heel dat stadsdeel. Elke buitenlander dat er zit. Vooral die Marokkanen.



Alt | 23-11-13 | 16:07
21 rellende debielen verzieken een feest voor 2.100.000 kinderen

Wanneer wordt de PVV zo groot dat we ze gewoon zonder schroom over de landsgrens kunnen zetten?

Aanvullende commentaar mijnerzijds:
Iedereen hoopt op een super-grote PVV, zodat we dan gewoon iedereen uit het land kunnen gooien die ons niet aan staat. Met ons bedoel ik de Nederlanders en met iedereen natuurlijk de buitenlanders. Daarenboven wil ik jullie bewijzen dat de verziekte sfeer ontzettend hard onder de kinderen leeft. Onderstaande plaatjes zijn daar het bewijs van.

http://debrugkrant.nl/wp-content/uploads/2013/11/Sinterklaasfeest-haven-IJburg-2012-1024x681.jpg
http://static3.parool.nl/static/photo/2013/13/0/5/20131117141735/media_xl_1951940.jpg

Arme kinderen... hebben er helemaal geen feest van kunnen maken. Alles verpest door de buitenlanders.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten